Wattch regelt voor duizenden consumenten een voordelig energiecontract. Wattch ontzorgt. Wij zoeken voor u naar de voordeligste aanbiedingen en leggen de beste aan u voor. Naar onze mening is er geen voordeliger aanbieding te vinden en wij hebben er verstand van!
Onze werkwijze is simpel en transparant. Wij regelen alles voor u. Het enige wat u hoeft te doen is straks de meterstanden door te geven. Op het moment dat u via Wattch energiecontracten aangaat dan krijgt u, indien u dat wenst, bericht als uw energiecontract weer aandacht nodig heeft. Vóór het moment dat u contract eindigt krijgt u van ons een nieuwe vrijblijvende aanbieding gebaseerd op uw verbruik. Indien u deze wenst te accepteren dan geeft dat aan en wij regelen verder alles voor u.
Daarnaast helpen we als dat nodig is en beantwoorden we eventuele vragen.
Op dit moment is het afsluiten van een energiecontract via een “prijsvergelijkingssite” het voordeligste. Op onze beurt hebben wij de prijsvergelijkingsites onderling vergeleken  en “energie-contract” (prize wize) komt op dit moment het voordeligste uit de bus. Een en ander is wel afhankelijk van uw verbruik.
Voorts analyseert Wattch de contracten wijst u op de addertjes onder het gras en de kleine lettertjes.
Energie-deal.nl, energie-contract.nl & NSKIV-energie.nl zijn sites van Wattch. U kunt via deze sites veilig energiecontracten afsluiten.